Nova rutina za hidrataciju osetljive kože - Tolerance HYDRA-10

Nova rutina za hidrataciju osetljive kože - Tolerance HYDRA-10

Značaj vode u koži

Ono što voda znači za život, hidratacija znaći za zdravlje, lepotu i mladolikost kože. Hidrirana koža može vezati i sačuvati vlagu i tako ostaje elastična i meka te može održavati kožnu barijeru važnu za naše zdravlje. Neoštećena koža deluje poput štita protiv nečistoća, mikroorganizama i spoljašnjih faktora. Međutim, mnogi ljudi danas pate od dehidrirane kože.

Karakteristike dehidrirane osetljive kože

Hidratacija je važna za sve tipove kože, a posebno je važna za one sa osetljivom kožom. Dehidrirana osetljiva koža može biti noćna mora za svakoga ko želi da ima blistavu i lepu kožu. Osetljivost kože je već sama po sebi izazov a kada koži nedostaje vlaga, ona može postati iritirana, suva i ljuskati se, što može dodatno pogoršati osetljivost. Ona ponekad reaguje na sve, čak i na najnepredvidljivije stvari. Postoji nekoliko tipova osetljivosti kože: slučajevi intezivne netolerancije u kojima se preosetljivost doživljava kao glavno ograničenje. Međutim, postoje i slučajevi umerene osetljivosti koja povećava vašu brigu o koži - tada želite više hidratacije, udobnosti i sigurnosti. Iz ovih razloga osetljiva koža zahteva nežan tretman, a zadržavanje vlage je ključno za održavanje zdravlja kože. Ovde hidratacija igra ključnu ulogu. Pravilna hidratacija može pomoći u smirivanju kože, smanjenju upale i crvenila i vraćanju zdravog, jedrog izgleda kože.

Šta je neophodno za lepu i hidriranu kožu?

Jedan od najboljih načina da osigurate da vaša koža bude hidrirana jeste da svakodnevno unosite dovoljne količine vode. Odrasla osoba dnevno treba da popije između litar ipo i dve litre vode, najbolje u malim obrocima tokom celog dana, čime se izbegava osećaj žeđi. U trenutku kada osetimo žeđ naš organizam je već dehidriran, baš kao i naša koža. A kada jednom nastane dehidracija, potrebno je mnogo vremena kako bi se ponovo uspostavila ravnoteža. Voda je neophodna za održavanje hidratacije kože kako iznutra tako i spolja, ali nije uvek dovoljna. Zato je potrebno da koristite hidratantne proizvoda koji mogu pomoći da se zadrži vlaga i obezbedi dodatna hidratacija kože. Ako imate dehidriranu osetljivu kožu, izaberite proizvode za negu kože sa minimalnim brojem sastojaka, jer to može pomoći u smanjenju rizika od iritacije. Izbegavajte proizvode sa jakim hemikalijama, mirisima i konzervansima, koji mogu dodatno da isuše kožu i pogoršaju osetljivost.

Srećom postoje rešenja za negu i umirenje vaše kože!

Preporučujemo vam da isprobate nove proizvode brenda Eau Thermale Avène, Tolerance Hydra-10 fluid i kremu, prve 100% prirodne biomimetičke hidrirajuće formule bez konzervansa, koje imitiraju prirodan sastav kože i sjedinjuju se s kožom kako bi poboljšale svoje delovanje. Sa samo 10 sastojaka, među kojima su hijaluronska kiselina i Avène termalna izvorska voda, deluju ciljano, u pravoj dozi i na pravom mestu nudeći intenzivnu, 48h hidrataciju i obnovu kožne barijere. Proizvedeni jedinstvenom Sterile Cosmetics® tehnologijom, Tolerance Hydra-10 fluid i krema, garantuju vam visok nivo sigurnosti i podnošljivosti.

Tri koraka do hidrirane osetljive kože

Ukoliko imate normalnu do mešovitu dehidriranu osetljivu kožu odaberite Tolerance Hydra-10 fluid, lagane, osvežavajuće, nemasne teksture koji poboljšava prirodnu hidrataciju kože i vraća osećaj udobnosti. Za one koji pak imaju suvu do veoma suvu dehidriranu kožu pravi izbor je Tolerance Hydra-10 krema. Za higijenu osetljive kože u svoju svakodnevnu rutinu preporučujemo vam da uvrstite Tolerance losion, brenda Eau Thermale Avène, koji nežno ćisti i uklanja šminku sa lica, očiju i usana oslobađajući kožu od nečistoća koje se nakupljaju tokom dana. Ovaj losion za čišćenje nije potrebno ispirati vodom jer njegova gelasta tekstura omogućava da se i najosetljivija koža oseća prijatno i baršunasto nakon primene. A za dodatnu hidrataciju i trenutno umirenje kože, savetujemo vam da nakon čišćenja lica nanesete Avène termalnu izvorsku vodu, čistu, aktivnu i snažnu vodu, jedinstvenog mineralnog i biološkog sastava čija je delotvornost dokazana u preko 150 kliničkih studija. Deluje umirujuće, antiiritacijski i omekšavajuće i pravi je dar prirode i izvor olakšanja za osetljivu kožu.



Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.