Scholl

Dr William Mathias Scholl je još davne 1904. godine postavio svoju životnu misiju da usrećuje ljude tako što će im pružiti zdravlje i udobnost. Odlučio je da počne od stopala.

Sa napretkom tehnologije počeo je da unosi inovacije u oblasti nege stopala, a mi smo od njega nasledili znanje, posvećenost i volju za unapređenjem.

Sa našim dugogodišnjim nasleđem u nezi stopala i sponzorima UK Athletics, imamo nameru da dokažemo korisnicima Scholl proizvoda da sa nama dobijaju najbolje. Zbog ovoga smo napravili Scholl tim. Tim uključije dr Phil Vasili-a, stvaraoca Scholl Orto Pete, i Centar za rehabilitaciju i Istraživanje ljudskog rada Salford Univerziteta koji je jedan od vodećih istraživačkih tela u podijatriji.

Medicinski i naučni stručnjaci koji čine današnji Scholl tim nastavljaju da dele strast Dr Scholl-a, za razumevanjem strukture i biomehanike stopala u korelaciji sa čitavim telom. Oni uzimaju inspiraciju iz njegove pronicljivosti i ostaju odlučni u nameri da prepoznaju probleme, traže rešenja i razvijaju nove proizvode, koji su dosledni prvobitnoj filozofiji Dr Scholl-a.

+ Saznaj više - Zatvori

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.