Pelene za bebe

Kvalitetne pelene za bebe su nezaobilazan deo odrastanja svakog mališana.
One predstavljaju osnovu zdrave kože vaše bebe, štiteći je od iritacija i osipa. Štaviše, dobre pelene za bebe znače i manje curenja i buđenja usred noći, a to se odražava na san i mir cele porodice.

U našoj ponudi možete pronaći bebi pelene za sve uzraste, kao i pelene za kupanje. Pored toga, u našem asortimanu imamo brendove kao što su Pampers pelene i Bambo pelene. 

Ne odgovara svaka pelena bebi, pa je potrebno probati više njih. Bitno je da pelene ne sadrže iritirajuće materijale koji će nadražiti bebinu kožu. Neke od pelena u ponudi imaju indikator vlažnosti, kao i elastični pojas koji omogućavaju lakše oblačenje i svlačenje.Prilikom kupovine bitno je da se kupi pelena koja odgovara težini bebe. 

U našoj ponudi imamo pelene za novorođenčad namenjene za bebe od 2 do 5 kilograma. Ove pelene za bebe su dizajnirane sa posebnim naglaskom na nežnost i udobnost. Uzevši u obzir osetljivost kože novorođenčadi, ove pelene pružaju maksimalnu zaštitu, čuvajući bebinu kožu suvom i zaštićenom od iritacija.

Pelene za bebe koje još uvek ne puze: Kako vaša beba raste, potrebe se menjaju. U ovoj fazi, beba počinje da se više pomera, pa ove pelene pružaju dodatnu fleksibilnost i zaštitu od curenja. Namenjene za bebe od 4 do 8 kilograma.

Pelene za bebe koje puze: Bebe koje puze su stalno u pokretu, pa su bebi pelene kreirane da budu izdržljive, sa jačim bočnim stranama koje sprečavaju curenje, kao i lastišom, ali i da pruže slobodu pokreta. Namenjene za bebe od 6 do 10 kilograma, i od 9 do 14 kilograma.

Pelene za mališane koji već hodaju: Pelene za ovu fazu odrastanja su napravljene da budu još fleksibilnije, izdržljivije i prilagodljive svakom pokretu, dok istovremeno pružaju odličnu zaštitu od curenja. Za bebe preko 11 ili 13 kilograma.

Izaberite prave pelene za vašeg mališana i uživajte u svakom trenutku provedenom zajedno!

+ Saznaj više - Zatvori

rezultati 1-20 od 87

Set Descending Direction
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.