Vlažne maramice

Vlažne maramice su neophodne za pravilnu higijenu bebe već od prvog dana rođenja.

U Dr. Max apoteci brinemo o potrebama najmlađih i imamo najkvalitetnije vlažne maramice za bebe i decu koje su bez parabena, veštačkih boja, parfema, alkohola, potpuno su eko-frendli i na koži ne ostavljaju nikakve štetne tragove.

Od Becutan vlažnih mramica, breko brendova Bebelo i Bambo, Kosili i Chicco, pa do onih koje se često traže, Pampers vlažne maramice,… Izaberite vrstu koja vam odgovara jer neke imaju i vitamine, eterična ulja, a tu su i vlažne maramice 99% voda, ali i posebne vrste kao što su vlažne maramice protiv komaraca koje su idealne za negu kada god provodite topla leta napolju sa bebom.

Sebamed uljane maramice su odlične za iritiranu kožu u pelenskoj regiji, Sensitive vrsta održava prirodnu PH vrednost, a tu su i veganske maramice koje će nekim roditeljima odgovarati.

Za roditelje i kućni budžet smo spremili i posebne popuste u vidu pakovanja sa većim brojem maramica, ali i veće pakete koji uključuju nekoliko pakovanja po promotivnoj ceni. 

Naša ponuda sadrži dermatološki ispitane maramice koje neće izazvati iritaciju nežne kože i mogu se koristiti tokom menjanja pelene, ali i za brisanje ruku i lica. Bezbedne su čak i za čišćenje područja oko bebinih  usta i ostaviće kožu čistom, bez tragova prljavštine.

Poručite vaša pakovanja u online apoteci. Pored akcija i popusta, predlažemo da se raspitate i za lojaliti karticu koja vam može doneti još veće popuste na izabrane proizvode.

+ Saznaj više - Zatvori

rezultati 1-20 od 31

Set Descending Direction
Page
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.