Pampers

Pampers je svetski poznat proizvođač dečjih proizvoda i opreme, a pre svega pelena za bebe. Pelene za jednokratnu upotrebu nastale su na inicijativu Viktora Milsa, istraživača kompanije P&G, kojem se nije dopala procedura menjanja pelena njegovog unuka. Pampers pelene puštene su u prodaju 1961 godine, a do danas su pretrpele mnoga unapređenja i promene i umnogome pojednostavile život savremenih roditelja.

Veliki izbor Pampers pelena

Pampers pelene su zlatni standard kada je reč o kvalitetu pelena. Koriste naprednu tehnologiju upijanja, garantujući da će vaša beba ostati suva tokom dužeg vremenskog perioda, čime se smanjuju iritacije i osipi, Pampers pelene sprečavaju svako moguće curenje prilikom pomeranja.

Materijali koji se koriste u Pampers pelenama su pažljivo odabrani, hipoalergijski i dermatološki testirani, kako bi se osiguralo da su blagi prema osetljivoj bebi koži. Takođe, ove pelene za bebe su dizajnirane da se prilagode svakom pokretu vaše bebe, pružajući joj slobodu kretanja uz maksimalan komfor. Bočne strane i lastiši su su fleksibilni ali dovoljno ojačani da spreče curenje.

U ponudi su sve veličine, kao i manja i veća (mesečna pakovanja), poručite online!

+ Saznaj više - Zatvori

rezultati 1-20 od 47

Set Descending Direction
Page
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.