Super DrMax

Super Dr.Max – više od apoteke!

Nakon 5 godina razvoja mreže i sa preko 200 apoteka u Srbiji, u prilici smo da potrošačima ponudimo jedan potpuno novi koncept apoteka Super Dr.Max - Više od apoteke!

U tri najveća grada u Srbiji na SUPER lokacijama pored znatno većeg prodajnog prostora, drastično je proširen asortiman. Pored redovnog Dr.Max asortimana na koji su potrošači navikli i kvalitetne farmaceutske usluge, potrošače ovde očekuje mnogo više proizvoda iz različitih kategorija, ali i veliki broj savetovališta.

Ideja za otvaranjem Super Dr.Max-a jeste da zadovoljimo potrebe naših potrošača da prilikom jedne posete mogu da pronađu sve što bi inače pronašli u apoteci, drogeriji, prodavnici dečije opreme, ali i zdravu hranu i suplementaciju za rekreativce i sportiste. Naravno, sve ovo po dobro poznatim niskim Dr.Max cenama.

Super asortiman

Za super generacije

Pored vrhunske usluge farmaceuta i farmaceutskih tehničara koji su tu da pruže što stručniju pomoć pacijentima, u Super Dr.Max-u je dostupan širok asortiman lekova i medicinskih sredstava, kao i dijetetskih suplemenata.

Za super mame

Bogat izbor brendova proizvoda za najmlađe biće velika pomoć roditeljima i budućim roditeljima jer će na jednom mestu pronaći sve što im je potrebno za njihove bebe i decu. Pored proizvoda koji su se do sada mogli pronaći u apoteci, u Super Dr.Max-u je sada mnogo širi asortiman hrane, pelena i proizvoda za negu, ali i za prvo opremanje.

Više od nege

U delu za negu i lepotu vas očekuje širok Beauty asortimana. Pored preparata za negu lica i negu tela, za zdravu i bujnu kosu i lepe i negovane nokte, naše drage dame očekuje i široka paleta poznatih make up brendova.

Za više od treninga

Posebna pažnja posvećena je asortimanu zdrave hrane, ali i sportskoj ishrani i dodacima ishrani koji sportistima i rekreativcima mogu pomoći da poboljša svoje sportske pervormanse i izdržljivost, kao i oporavak posle treninga.

Super Dr.Max besplatno savetovanje

Termin zakažite pozivom broja telefona Super Dr.Max-a.

Analiza kože lica skenerom

U Super Dr.Max-u možete uraditi besplatnu analizu kože lica savremenim skenerom i utvrditi realno stanje i potrebe svoje kože. Pored toga što ćete saznati u kojoj meri vam je koža hidrirana, kakav je sebum, kakve su pore, ima li dubokih bora itd, možete dobite preporuku kompletne nege koja odgovara vašoj koži.

Analiza vlasišta i korena kose skenerom

Super Dr.Max vam pruža mogućnost sveobuhvatne analize kose i kože glave. Na taj način možete proveriti gustinu kose, status kože glave , debljinu dlake, kao i savet i dodatne preporuke po pitanju nege i daljih koraka.

Analiza telesnog sastava

Ukoliko želite precizno merenje težine Vašeg tela, kao i analizu telesnog sastava - procenat vode, masti, stepen gojaznosti - u Super Dr.Max-u možete zakazati besplatno savetovalište i dobiti kvalitetne informacije.

Analiza telesnog sastava

Ukoliko želite precizno merenje težine Vašeg tela, kao i analizu telesnog sastava - procenat vode, masti, stepen gojaznosti - u Super Dr.Max-u možete zakazati besplatno savetovalište i dobiti kvalitetne informacije.

Potražite nas na SUPER lokacijama

Beograd, Makedonska 12

062 801 2642

8-21h svakog dana

Novi Sad, Filipa Višnjića 5

062 801 2643

8-20h svakog dana

Obezbeđen parking -
ulaz iz Kosovske ulice

Niš, Stop Shop

062 801 2644

9-22h svakog dana

Obezbeđen parking

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.