O nama

Dr.Max je najdinamičniji i najveći lanac apoteka u centralno-istočnoj Evropi koji posluje u 8 zemalja: Češka, Slovačka, Poljska, Rumunija, Italija, Srbija, Bugarska i Mađarska, a znanje stečeno u dosadašnjim projektima daje nam samopouzdanje za dalji rast širom Evrope.

Dr.Max u Srbiji posluje od 2017. godine, a porodicu naših apoteka čine Apotekarske ustanove Dr.Max, Nova Pharm, Medis lek, Cvejić, Melem, Ristić i Emily pharm sa skoro 300 apoteka širom Srbije.

Mi smo profesionalci koji znaju da zdravlje drugih ljudi zavisi od kvaliteta našeg rada. Naš Dr.Max tim čini preko preko 1500 zdravstvenih profesionalaca, farmaceuta i farmaceutskih tehničara sa licencom. Zaposleni prolaze edukacije i obuke kako bi bili spremni da odgovore na zahteve naših korisnika i oni su naš najvredniji resurs. Kontinuirano sticanje znanja ih osnažuje da pruže izvanrednu uslugu našim korisnicima, a isto tako im daje okvir za njihov profesionalni razvoj i napredak.

Konstantno osluškujemo potrebe naših korisnika. Asortiman Dr.Max apoteka čine lekovi, dijetetski suplementi, medicinska pomagala, odabrani brendovi kozmetike za negu lica i tela, hrana i oprema za bebe i decu. Od jula 2019. godine proširili smo asortiman Dr.Max proizvodima koji su ekskluzivno dostupni samo u Dr.Max lancu i koji su već zadobili poverenje velikog broja korisnika naših apoteka. Od decembra 2021. godine u apotekama Dr.Max je dostupna i ekskluzivna francuska kozmetika Nuance. Postojeću ponudu smo upotpunili i sa preko 100 preparata koji izrađuje po najvišim standardima Dr.Max Galenska laboratorija, poznata po svojoj tradiciji i konkurentnosti na tržištu.

Zajedno sa našim partnerima, kao sastavnim delom Dr.Max tima, sa kojima kontinuirano jačamo međusobne veze i poverenje, trudimo se da svakodnevno obezbedimo povoljne cene i dobre akcijske ponude.

Sa namerom da nagradimo lojalnost i uvažimo individualne potrebe naših korisnika, 2019. godine smo lansirali Loyalty program. Uspeh Loyalty programa leži u njegovoj transparentnosti, ciljanoj ponudi i  atraktivnosti za različite grupe pacijenata, a jednostavnom i kratkom registracijom u apoteci stičete pravo na brojne pogodnosti koje Loyalty program pruža.

Moderan i prepoznatljiv ambijent Dr.Max apoteka je mesto na kome možete podići lekove putem elektronskog recepta i dobiti profesionalnu negu i savet. Kako bismo obezbedili izvrsnu  zdravstvenu zaštitu, u našim apotekama su aktivna Savetovališta ispred kojih Vas savetuje tim farmaceuta i lekara.

Kao jedan od apotekarskih lanaca koji želi da preuzme aktivnu lidersku ulogu, pratimo savremene trendove i kontinuirano radimo na razvoju novih usluga za naše korisnike.

Online apoteka Dr.Max je adresa na kojoj Vam je zdravlje na dohvat ruke, a servis i usluga razvijeni da zadovolje sve Vaše potrebe bez dolaska u apoteku.

Pacijenti su u fokusu svih aktivnosti Dr.Max tima, a briga o njima, hrabrost da ulažemo u inovativne usluge i odgovornost da  ih sprovedemo na najefektniji način za naše korisnike su naše osnovne vrednosti!

Politiku kvaliteta možete pogledati ovde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.