Uslovi korišćenja

Poštovani,

Molimo Vas da pre internet kupovine na shop.drmax.rs pažljivo pročitate Uslove korišćenja i odredbe, jer se registracijom na sajtu i/ili online kupovinom smatra da ste sa njihovom sadržinom upoznati i saglasni.

USLOVI KORIŠĆENJA

Uslovi korišćenja Dr.Max online apoteke definišu pravila koja korisnicima sajta daju mogućnost da se informišu, pretražuju, biraju i kupuju određene proizvode, u skladu sa zakonskim propisima koji regulišu ovu oblast. Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS br. 62/2014, 6/2016 - dr. zakon i 44/2018 - dr. zakon) kupovina proizvoda preko našeg internet sajta shop.drmax.rs se smatra prodajom na daljinu.

Nastojimo da sve informacije koje se tiču proizvoda budu potpune, tačne i aktuelne. Ovo se naročito odnosi na slike proizvoda, opis i specifikaciju proizvoda. Ove podatke preuzimamo od proizvođača ili uvoznika, pa samim tim ne prihvatamo odgovornost za tačnost podataka.

Ukoliko primetite neku nepravilnost, molimo Vas da nas o istoj obavestite.

Cena artikala koji su iskazani uz svaki artikal predstavlja cenu u lokanoj RSD valuti sa uračunatim PDV-om i troškovi isporuke nisu uključeni u prikazanu cenu.

Dostupnost artikala je iskazana u odnosu na lager. Informacije se ažuriraju nekoliko puta u toku dana. Ukoliko dođe do promene lagera u odnosu na informaciju koju vidite na sajtu, bićete blagovremeno obavešteni.

Kupovina se smatra zaključenom tek u momentu kada Korisnik dobije potvrdu od strane zaposlenih u Dr.Max online apoteci, koja će mu biti prosleđena putem maila, SMS poruke, telefonskim pozivom ili na neki drugi način. Korisnik se obavezuje da prilikom kreiranja i potvrđivanja porudžbine pritiskom na dugme „Pošalji“, poručene proizvode i plati.

Dr.Max tim zadržava pravo da i nakon potvrde slanja odabranih artikala korisniku, jednostrano odustane od slanja kompletne porudžbine ili dela porudžbine u slučaju da nije u mogućnosti da odabrani proizvod/proizvode nabavi.

Informacije na našem sajtu su informativnog karaktera i nisu zamena za profesionalni savet ili tretman od strane lekara, farmaceuta i drugih kvalifikovanih zdravstvenih radnika. Imate pitanja u vezi Vaše porudžbine? Dr.Max online tim će Vam pomoći da brzo i efikasno završite Vašu kupovinu. Informacije dobijene na ovaj način koristite kao vodič, one ne mogu biti konačan savet i ne treba ih usvajati bez konsultacije sa Vašim ličnim lekarom. Sav materijal na našem sajtu je zaštićen autorskim pravima i njegova neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona iz oblasti intelektualne svojine.

Nakon kupovine proizvoda, preporučujemo Vam da dobro pročitate njegovo prateće uputstvo.

Dr.Max tim zadržava pravo promene bilo koje od navedenih stavki uslova korišćenja. Svaka dopuna i izmena Uslova korišćenja stupa na snagu u momentu objavljivanja na Dr.Max online stranici shop.drmax.rs , osim ukoliko nije drugačije određeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.