NUANCE povezuje dva sveta – svet prirode i nauke – koji se međusobno obogaćuju.

Zaljubite se u Nuance

Magija Nuance kozmetike leži u činjenici da se najsavršeniji sastojci nalaze u prirodi. Naše umeće je da pažljivo obrađujemo biljne ekstrakte kako bismo zadržali maksimalnu čistoću i koncentraciju aktivnih sastojaka. Ta suptilna razlika (od francuske reči nuans, što znači nijansa) je najvažnija. Razlika koja ženama daje povod da svakodnevno brinu o svojoj lepoti bez kompromisa i sa proizvodima koji su osmišljeni do svakog detalja.

Kvalitetno

Visoka koncentracija aktivnih supstanci razvijenih u Francuskoj.

Inovativno

Jedinstveni patentirani prirodni kompleksi.

Odgovorno

Super nežan prema koži i životnoj sredini.

Čisto

Ne koristimo supstance koje nisu u skladu sa našom filozofijom.

Pogledajte naše linije proizvoda

Youth complex

Linija proizvoda pruža sveobuhvatnu negu za mladu kožu, odlaže pojavu prvih bora i održava kožu svežom i blistavom. Štite kožu od štetnih uticaja okoline, kao što su smog i plava svetlost.

Hyaluron active

Ciljana nega zasnovana na 5 vrsta hijaluronske kiseline. Deluje u različitim slojevima kože i tako obezbeđuje udruženi efekat u podmlađivanja. Savršeno hidrira, hrani i vraća elastičnost koži.

Anti-ageing complex

Kompleksna nega pomaže u usporavanju procesa starenja i povećava čvrstinu i punoću kože. Maksimalna i efikasna koncentracija aktivnih supstanci hidrira kožu i snabdeva je potrebnim hranljivim materijama.

Supreme lifting

Sofisticirana nega podstiče podizanje kontura, elastičnost i čvrstinu kože. Prirodno smanjuje stvaranje novih bora, a koža je gipka i blistava.

Absolute caviar and pearl

Luksuzna nega koja se efikasno bori protiv znakova starenja i daje zdrav izgled koži zahvaljujući retkim ekstraktima tahićanskih bisera i crnog kavijara.

Cleaning care

Micelarne vode koje savršeno uklanjaju šminku i nežno čiste, umiruju, hidriraju i regenerišu kožu.

Pronađite odgovarajuću liniju za svoju kožu

Najbolji od najboljih

Čarolija lepote je u rutini

Naš cilj je da pomognemo ženama da vode računa o svojoj koži kako bi bila lepa, sveža i sjajna. Svakodnevna nega nije samo način da izgledamo lepše, već i da se osećamo bolje ako odvojimo vreme da negujemo svoju kožu na najbolji način.

Večernja rutina

Bez obzira da li se šminkate ili ne, uvek treba da pripremite svoju kožu za ciljanu negu tako što ćete je temeljno očistiti proizvodom koji je namenjen za vaš tip kože. Prvi korak u dodatnoj nezi kože je serum. Serum je najbolje naneti na kožu tako što ćete nežno tapkati prstima ili pritisnuti dlanom od sredine lica ka spolja. Preporučujemo da sačekate da koža upije serum, pa da nanese kremu za oči. Nakon toga obezbedite koži neophodnu ishranu i hidrataciju u obliku noćne kreme.

Jutarnja rutina

Čak i ako se vaša koža odmorila tokom noći, dobro je da je ujutru ponovo očistite. Koristite nežno sredstvo za čišćenje koje odgovara vašem tipu kože. U sledećem koraku nanesite efikasan serum za lice. Pustite određeno vreme da se serum upije. U međuvremenu, vrhovima prstiju možete lagano utapkati kremu za zonu oko oka. Upotpunite svoju jutarnju rutinu dnevnom kremom, odabranom prema vašim potrebama i tipu kože.

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.