SKU
112874

D-Manozinn 10 kesica

SKU
112874

D-manoza se primenjuje za eliminaciju ešerihije koli iz urinarnog trakta. Vitamin C i cink u sastavu pozitivno utiču na imuni sistem. Bezbedan je za primenu kod dece, trudnica, dojilja, i dijabetičara uz kontrolu glikemije.

 • Barkod:  8606108221082
 • Pakovanje:  Kutija
 • Tip artikla:  Oralni prašak
 • Sastav: 

   D-manoza 2g, suvi ekstrakt acerole sa 25% vitamina C 80 mg (20 mg vitamina C), cink-citrat-trihidrat 7,72 mg

 • 1.175,00 RSD
  + -
  Ima na stanju

  Sve cene su sa uračunatim PDV-om i važe samo za online poručivanje

  ONLINE PODRŠKA

  0800 33 44 56 [email protected]

  Imate pitanja u vezi Vaše porudžbine?

  Dr.Max online tim će Vam pomoći da brzo i efikasno završite Vašu kupovinu.

  BESPLATNA ISPORUKA
  ZA SVE PORUDŽBINE!

  85-90% sojeva E. coli je osetljivo na d-manozu. D-manozinn ima dokazan mehanizam delovanja i oslobađa od simptoma urinarne infekcije već u prvih 24h od primene. Efikasnost d-manoze je dokazana kroz brojne kliničke studije. Acerola, kao jedan od najznačajnijih prirodnih izvora vitamina C ispoljava trostruko dejstvo: smanjuje pH urina, koji je odgovoran za nastanak simptoma žarenja i peckanja; ima direktan bakteriostatski efekat i aktivira odbrambene mehanizme. Cink je treći aktivni sastojak D-manozinn® proizvoda. Ima važnu ulogu u regulisanju frekvencije mokrenja i prevenciji razvoja rekurentnih infekcija. Dodatno, ispoljava pozitivan efekat u terapiji bolnog i/ili otežanog mokrenja, ali i funkcionisanju imunog sistema.

  Akutna infekcija: prva 3 dana na 4 sata po 1 kesicu praška razmutiti u čaši vode i popiti, zatim nastaviti sa uzimanjem 1 kesice praška 2 puta dnevno. Prevencija: Jednom dnevno popiti 1 kesicu rastvorenog praška.

  D-manoza se direktno vezuje za fimbrije ešerihije koli i na taj način onemogućava vezivanje bakterije za epitel urinarnog trakta. Taj novonastali kompleks će prvim sledećim uriniranjem napustiti organizam pacijenta. Već u prvih 24h oslobađa od neprijatnih simptoma infekcije, a koristi se i u prevenciji ponovne pojave infekcije. Preparat je podjednako efikasan kada se primenjuje u akutnoj fazi infekcije, kao i u prevenciji ponovljenih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom E.coli.

   D-manoza 2g, suvi ekstrakt acerole sa 25% vitamina C 80 mg (20 mg vitamina C), cink-citrat-trihidrat 7,72 mg

  Preporučujemo da pogledate

  Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

  Remind me later

  Thank you! Please check your email inbox to confirm.

  Oops! Notifications are disabled.