SKU
D10065

Dr. Max Collagen Drink 30 kesica

SKU
D10065

Pruža jedinstvenu negu koži, kosi i noktima i pomaže održanju dobrog stanja kostiju, zglobova i vezivnog tkiva. Hidrolizovani (svinjski) kolagen, hijaluronska kiselina, vitamin C, cink, mangan i biotin u obliku za pripremu napitka.

 • Barkod:  8595566411213
 • Pakovanje:  Kutija
 • Tip artikla:  Oralni prašak
 • Sastav: 

  Collagen Peptan LD 10 (Hydrolysed collagen) 10 000 mg, Vitamin C 40 mg, Sodium hyaluronate 50 mg, Zinc 5 mg, Manganese 1,8 mg, Biotin 25 mcg

 • 2.119,00 RSD
  + -
  Ima na stanju

  Sve cene su sa uračunatim PDV-om i važe samo za online poručivanje

  ONLINE PODRŠKA

  0800 33 44 56 [email protected]

  Imate pitanja u vezi Vaše porudžbine?

  Dr.Max online tim će Vam pomoći da brzo i efikasno završite Vašu kupovinu.

  BESPLATNA ISPORUKA
  ZA SVE PORUDŽBINE!

  Priuštite sebi kvalitetnu negu vaše kose, noktiju, kože i zglobova u jednom ukusnom koraku!

  • Karakteristike: Sveobuhvatna nega kose, noktiju, kože, mišino-skeletnog sistema. Za vaš aktivan život.
  • Prednost : Podrška za dobro stanje kostiju, zglobova (mangan, vitamin C), kože i pravilnu proizvodnju kolagena.
  • Glavni sastojci: Hidrolizovani kolagen, hijaluronska kiselina, vitamin C, mangan, cink.
  • Preporučen: ženama i muškarcima.
  • Oblik: prah lako rastvorljiv u vodi sa ukusom limete i limuna.

  Collagen Peptan®, koji je glavni sastojak napitka, je svetski lider u oblasti hidrolizovanih kolagena. Mnoge naučne studije dokazuju blagotvorne efekte kolagena za ljudsko telo. Doprinosi poboljšanju strukture kolagena u našoj koži i kosi, koja opada nakon 25. godine, i nutritivno nas podržava tokom sportskih aktivnosti. Ključna prednost Collagen Peptana® je njegova bioraspoloživost. Lako je svarljiv i brzo se apsorbuje u telu. 1 kesica kolagen napitka sadrži 10.000 mg kolagena tipa 1, koji se prirodno nalazi u našim kostima i koži. To je čist kolagen prirodnog porekla. Želite da pružite samo najkvalitetnije svom telu? Rastvorite 1 kesicu dnevno u vodi ili svom omiljenom napitku i budite spremni za vaš aktivan život.

  Nutritivne vrednosti

  Kolagen

  Kolagen je osnovni protein koji se nalazi u vezivnom tkivu. Daje snagu i elastičnost tkivima i organima i prisutan je u različitim delovima tela, kao što su kosti, tetive, mišići, koža, kosa i nokti itd.

  Hijaluronska kiselina

  Hijaluronska kiselina je značajno zastupljena u koži, kosi, očima i sinovijalnoj (zglobnoj) tečnosti. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da vezuje vodu, obezbeđuje čvrstoću, elastičnost i hidrataciju tkiva.

  Biotin

  Biotin je vitamin koji doprinosi održavanju normalnog stanja kose i kože.

  Cink

  Cink je važan za zdrave kosti, kosu, nokte i kožu, štiti ćelije od oksidativnog stresa i doprinosi pravilnom funkcionisanju imunog sistema.

  Vitamin C

  Vitamin C je uključen u formiranje kolagena u koži, kostima i hrskavici. Pored toga, podržava funkciju imunog sistema.

  Mangan

  Mangan podržava normalno formiranje vezivnog tkiva, održava normalno stanje kostiju i štiti ćelije od oksidativnog stresa.

  NAJČEŠĆA PITANJA

  Šta znači oznaka Peptan®?

  Peptan® je registrovan brend svetskog lidera u oblasti proizvodnje hidrolizovanog kolagena, koji ima dugu istoriju i efekte potvrđene mnogim studijama. To je mešavina kolagenskih peptida različitih dužina dobijenih enzimskom hidrolizom čistog proteina. Lako je svarljiv i lako se apsorbuje u telu.

  Koju vrstu kolagena sadrži napitak?

  Napitak sadrži svinjski kolagen (oznaka Peptan® P = svinjski) poreklom iz zemalja EU. Na taj način smo sigurni da kolagen dolazi iz kvalitetnih i proverenih izvora sa etičkim pristupom životinjama i njihovoj ishrani. Miris pripremljenog napitka je neutralan.

  Koliko dugo mogu da koristim napitak?

  Napitak možete koristiti dugoročno. Za vidljive rezultate preporučujemo da ga koristite najmanje 2 meseca. Prednost je što ga možete uzeti u bilo koje doba dana.

  Da li je proizvod pogodan za trudnice i dojilje?

  Kolagen Peptan® nije testiran na trudnicama i dojiljama, tako da ne možemo preporučiti njegovu upotrebu tokom ovog perioda. Generalno, preporučujemo da se konsultujete sa svojim lekarom u vezi sa upotrebom dijetetskih suplemenata tokom trudnoće i dojenja.

  Peptan® i njegov uticaj na kvalitet kose i noktiju

  Peptan® je proučavan u kliničkim ispitivanjima *

  Doziranje

  Uzmite 1 kesicu dnevno. U idealnom slučaju, rastvorite sadržaj kesice u 200 ml vode ili soka, u bilo koje doba dana. Može se mešati sa vašom omiljenom hranom (npr. jogurtom). Za optimalan efekat, uzimajte proizvod dugoročno.

  Sastojci

  Kolagen Peptan LD 10.000 mg, natrijum hijaluronat 50 mg, vitamin C 40 mg (50% RHP), cink 5 mg (50% RHP), mangan 1,8 mg (90% RHP), biotin 25 µg (50% RHP) u jednoj vrećici . RHP …referentna vrednost prihoda.

  Peptan® 2000 LD – hidrolizovani kolagen, aroma limete, L-askorbinska kiselina, aroma limuna, natrijum hijaluronat, cink glukonat, mangan citrat, zaslađivač (sukraloza), D-biotin.

  Objava

  Dodatak ishrani sa zaslađivačem. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama. Nije predviđeno kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

  * Randomizovano, placebom kontrolisano, dvostruko slepo kliničko ispitivanje sa 10 g Peptana® suplemenata dnevno ili placebom tokom tri meseca (Asserin, 2015).

  **Engleska marketinška svedočanstva potrošača 2021.

  ***Dvostruko slepo, randomizovano, placebom kontrolisano kliničko ispitivanje sprovedeno u Velikoj Britaniji sa subjektima koji su uzimali dodatak ishrani Peptan® (Clifford, 2019).

  1 kesice dnevno. Sadržaj kesice rastvoriti u 200 ml vode ili soka i popiti.

  Pruža jedinstvenu negu koži, kosi i noktima i pomaže održanju dobrog stanja kostiju, zglobova i vezivnog tkiva. Hidrolizovani (svinjski) kolagen, hijaluronska kiselina, vitamin C, cink, mangan i biotin u obliku za pripremu napitka.

  Collagen Peptan LD 10 (Hydrolysed collagen) 10 000 mg, Vitamin C 40 mg, Sodium hyaluronate 50 mg, Zinc 5 mg, Manganese 1,8 mg, Biotin 25 mcg

  Preporučujemo da pogledate

  Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

  Remind me later

  Thank you! Please check your email inbox to confirm.

  Oops! Notifications are disabled.