Kako poručiti

Dobrodošli u Dr.Max online apoteku.

Dr.Max online apoteka je virtuelna prodavnica gde možete pronaći tražene proizvode vrlo jednostavno i dostupna Vam je 24h.

Korisničko uputstvo koje smo Vam namenili, omogućiće Vam da u par koraka, brzo, lako i pouzdano poručite željeni proizvod.

Za sve dodatne informacije, pomoć ili savet prilikom poručivanja, možete se obratiti našem servisu za online podršku, u bilo kom trenutku, na način koji Vama više odgovara. Možete nas pozvati telefonom na broj 011 44 29 500 ili nam možete pisati na [email protected] . Naše kolege će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Za poručivanje proizvoda preko našeg Online shop-a nije neophodna registracija.

KORAK 1: Pretraga i odabir proizvoda

Željeni proizvod možete pronaći ukucavanjem njegovog naziva u polje za pretragu ili kretanjem kroz odgovarajuće kategorije u kojima se proizvodi nalaze.

KORAK 2: Upravljanje KORPOM

Kada pronađete proizvod koji želite da poručite možete:

  •  Kliknuti na polje “DODAJ U KORPU”
  •  informacijama koje se odnose na proizvod.

KORAK 3: Popunjavanje ličnih podataka

Kada se odlučite za kupovinu, na istoj strani popunjavate Vaše podatke i birate način plaćanja. Plaćanje se može obaviti pouzećem (gotovinom).

KORAK 4: Potvrda porudžbine

Kako biste zaključili Vašu porudžbinu, kliknite na dugme „Pošalji“.

Na e-mail adresu koju ste ostavili kao kontakt, dobićete potvrdu da je porudžbina primljena od strane DR.Max tima. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da pozovete broj 011 44 29 500 i da sa našim kolegama završite Vašu poružbinu.

Nakon prijema Vaše porudžbine, Dr.Max tim potvrđuje Vašu porudžbinu putem telefona ili e-maila.

KORAK 5: Isporuka proizvoda

Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom Dr.Max ima zaključeni Ugovor o saradnji.

Rok isporuke je 24 časa od trenutka prijema porudžbine.

Izuzetak od gore navedenih rokova isporuke predstavljaju područja u kojima se prijem pošiljke odvija samo određenim danima u nedelji, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti nakon prijema porudžbine.

Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja), dostava se vrši kao da je porudžbina primljena prvog radnog dana nakon vikenda.

Isporuka je besplatna za porudžbine u iznosu preko 5.000 dinara. Za iznose ispod 5.000 dinara, o troškovima isporuke brinete Vi.

Dr.max tim se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku. Na Vama je da prilikom preuzimanja poručenog proizvoda proverite eventualna oštećenja i da ih odmah reklamirate dostavnom radniku. Imate pravo da odbijete prijem vidno oštećene robe.

KORAK 6: Plaćanje

Proizvode koje želite da kupite plaćate pouzećem (gotovinom).

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke dostavnom radniku koji Vam donosi pošiljku.

Nadamo se da ćete uživati u kupovini na Dr.Max online apoteci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.