SKU
125577

Laringinn sprej za grlo 20 ml

SKU
125577

Proizvod sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. Preporučuje se kod svih upalnih procesa i iritacija u usnoj duplji. Smanjuje bol i otok. Primenjuje se i nakon hirurških zahvata, npr. uklanjanja krajnika.

 • Barkod:  8606108221068
 • Pakovanje:  Bočica
 • Tip artikla:  Sprej za grlo
 • 709,00 RSD
  + -
  Ima na stanju

  Sve cene su sa uračunatim PDV-om i važe samo za online poručivanje

  ONLINE PODRŠKA

  0800 33 44 56 [email protected]

  Imate pitanja u vezi Vaše porudžbine?

  Dr.Max online tim će Vam pomoći da brzo i efikasno završite Vašu kupovinu.

  BESPLATNA ISPORUKA
  ZA SVE PORUDŽBINE!

  LARINGINN® je proizvod koji sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. To pomaže da sluzokoža ostane vlažna i elastična, smanjuje nelagodnost i bol, smanjuje osećaj grebanja u grlu i osećaj trenja, a time se olakšava i gutanje hrane.

  LARINGINN® se koristi radi umanjenja iritacije usne duplje i sluzokože ždrela nakon izvršenih operacija, kao i u slučaju nastanka zapaljenja.Bolest prolazi za pet do deset dana, uz redovnu toaletu nosa, inhalacije i eventualno medikamente koje propisuje lekar.

  Neven

  Sadrži značajnu količinu flavonoida, polisaharida, karotenoida i esencijalnih ulja što omogućava višestruko terapijsko delovanje. Ekstrakt ulja cveta nevena deluje antibakterijski, sprečava rast i razvoj patogena, analgetički smenjujući bol i antiinflamatorno što omogućava smanjenje inflamacija i iritacija u slučaju zapaljenja.

  Vučiji trn

  Sadrži oleinsku, stearinsku, linoleinsku kiselinu, palmitinsku i druge kiseline, gliceride i vitamine rastvorljive u mastima. Osim toga, bogat je tokoferolom, fosolipidima, holinom i betainima.

  Zahvaljujući složenom hemijskom sastavu ubrzava epitelizaciju i pomaže regeneraciji tkiva oštećene sluznice ili kože, ubrzava zaceljivanje rana, deluje antiinflamatorno i ublažava bol, antioksidativnim delovanjem stimuliše imunitet.

  Ulje bergamota

  Podstiče lokalni imunitet, hladi i umiruje iritiranu sluznicu. Sprečava rast i razvoj patogena, ispoljava antiinflamatorni efekat i ublažava bol.

   

  Odrasli i deca od 2. godine: 2-3 puta prsnuti sprej u usnu šupljinu, 3 puta tokom dana. U cilju postizanja boljeg efekta oblaganja, nije preporučljivo da se proizvod koristi tokom uzimanja hrane i pića.

  Proizvod sadrži biljna ulja koja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela. Preporučuje se kod svih upalnih procesa i iritacija u usnoj duplji. Smanjuje bol i otok. Primenjuje se i nakon hirurških zahvata, npr. uklanjanja krajnika.

  Preporučujemo da pogledate

  Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

  Remind me later

  Thank you! Please check your email inbox to confirm.

  Oops! Notifications are disabled.