Za kozu punu energije

ZA KOŽU PUNU ENERGIJE


Starenje kože je neizbežan prirodni proces. To je posledica kombinacije različitih spoljnih i unutrašnjih faktora, kao što su starost, genetske predispozicije, stres, zdravstveno stanje ili način života. Zato je razvijen ekskluzivni kozmetički asortiman Q10, usmeren na intenzivnu hidrataciju, zatezanje kože i smanjenje bora.

PRIUŠTITE SVOJOJ KOŽI
REVITALIZIRAJUĆI
RITUAL

SVAKODNEVNA RUTINA KOJA ĆE UČINITI DA VAŠA KOŽA ZASIJA

Dnevna krema sa koenzimom Q10 predivno poboljšava vašu kožu i, zahvaljujući organskom biljnom ekstraktu Hydrosella™, obezbeđuje hidrataciju kože do 72 sata. Ekstrakt Kalpariane™ brine o njenoj elastičnosti i čvrstoći.
Nanesite kremu svako jutro na očišćenu kožu i umasirajte je blagim kružnim pokretima. Q10 dnevna krema takođe predstavlja idealnu osnovu za šminku.

Krema za oči iz Q10 asortimana sadrži koenzim Q10, vitamin E i biljni sastojak LOOK Oléoactif®. Redovno nanošenje kreme za oči ujutro i uveče pomaže u smanjenju sitnih bora, tamnih krugova i otoka ispod očiju, tako da vaša koža uvek izgleda odmorno i sveže.
Nanesite kremu za oči idealno pre nanošenja Q10 dnevne ili noćne kreme i lagano je utapkajte na kožu oko očiju vrhovima prstiju.

Bakuchiol je prirodna alternativa retinolu sa antioksidativnim svojstvima. Serum iz Q10 asortimana je obogaćen ovim biljnim sastojkom i značajno pomaže obnavljanju vaše kože tokom noći.
Preporučujemo nanošenje male količine seruma na lice, vrat i dekolte - nežno ga utapkajte u kožu vrhovima prstiju dok se potpuno ne upije.

Vaša koža takođe zahteva odgovarajuću negu svake noći pre spavanja. Q10 noćna krema koja sadrži aktivne sastojke Kalpariane™ i Bakučiol, osigurava da koža tokom noći dobije maksimalan odmor i probudi se osvežena za novi dan.
Nanesite Q10 noćnu kremu nakon nanošenja seruma na očišćenu kožu i nežno je umasirajte kružnim pokretima.

GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI IZ Q10 ASORTIMANA

Koenzim Q10

Antioksidans koji se prirodno nalazi u organizmu, a čija količina opada sa starenjem. Pomaže u zaštiti kože od oksidativnog stresa i podržava njenu mekoću.


+ Bakučiol

Klinički je dokazano da ova prirodna alternativa retinolu pomaže u smanjenju sitnih bora i crvenila kože. Bakučiol takođe pruža zaštitu od oštećenja izazvanih UV zračenjem.


+ Hydrosella™

Organski ekstrakt biljke sudanskog hibiskusa (Hibiscus sabdariffa) pomaže obnavljanju hidratacije. Prema kliničkim studijama, Hydrosella pruža trenutni efekat hidratacije kože do 72 sata nakon jednog nanosa i pozitivno utiče na dugoročnu hidrataciju.


+ Kalpariane™

Ekstrakt atlantskog vakamea (Alaria esculenta) pomaže koži da očuva svoj mladalački izgled. Klinički je dokazano da KalparianeTM sprečava degradaciju elastina i stimuliše sintezu kolagena i hijaluronske kiseline u koži.


+ LOOK Oléoactif®

Zahvaljujući ekstraktu indijskog badema (Terminalia arjuna), koža postaje svežija i sjajnija. Kliničke studije su potvrdile da LOOK Oléoactif® vidljivo smanjuje tamne krugove i oticanje ispod očiju, kao i znakove umora i starenja.


ISPROBAJTE KOMPLETAN ASORTIMAN Q10.

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.