SKU
158396

Power pst-3 suspension trainer pink

SKU
158396

Komplet za funkcionalni trening sa suspenzionim trakama, za vežbe snage i izdržljivosti celog tela, u teretani, kod kuće ili na otvorenom. Jedan od najpopularnijih vidova treninga i profesionalaca i rekreativaca.

 • Barkod:  1306
 • Pakovanje:  Kutija
 • Tip artikla:  Trake za vežbanje
 • 2.990,00 RSD
  + -
  Ima na stanju

  Sve cene su sa uračunatim PDV-om i važe samo za online poručivanje

  ONLINE PODRŠKA

  0800 33 44 56 [email protected]

  Imate pitanja u vezi Vaše porudžbine?

  Dr.Max online tim će Vam pomoći da brzo i efikasno završite Vašu kupovinu.

  BESPLATNA ISPORUKA
  ZA SVE PORUDŽBINE!

  Power PST-3 Suspension Trainer

  • Razvijanje snage, izdržljivosti, eksplozivnosti...
  • Laka primena kod bilo kog treninga
  • Prenosivost i kompaktnost
  • Lako podešavanje
  • Mogućnost upotrebe bilo gde

  Trening sa suspenzionim trakama je poslednjih godina postao jedan od najpopularnijih vidova treninga kako kod profesionalnih sportista tako i kod amatera i rekreativaca.

  Zahvaljujući njihovoj jedinstvenoj funkcionalnosti možete poboljšati svoju fizičku spremu velikom lepezom raznovrsnih vežbi. PST-3 set služi za jačanje svih misica u vašem telu, kombinujući stabilnost, pokretljivost, snagu i fleksibilnost u jednu kompaktnu celinu. Suština funkcionalnih vežbi i jeste to da se telo trenira kao jedna celina. Prilikom treninga PST-3 setom za vežbanje vežbač koristi sopstvenu težinu kao opterećenje. Podešavajući ugao i položaj tela, dobija se veliki broj različitih vežbi kojima se poboljšava kondicija, oblikuje telo, reguliše telesna masa…

  U poređenju sa glomaznom i skupom opremom za kardio i treninge snage, PST-3 set nudi uštedu vremena i prostora sa isto tako velikim brojem vežbi za mnogo manje uloženog novca. Da bi podesili trake treba vam 1 min. Trake su odličan izbor jer ih možete montirati bilo gde a zahvaljujući maloj težini i praktičnom pakovanju možete ih nositi i na putovanja.

  Pričvršćivanje opreme se može izvršiti:

  • Na horizontalnoj šipci
  • Na kukama za vreće za udaranje
  • Na grani drveta
  • Na bilo kojim vratima uz pomoć posebnog sidra

  UPUTSTVO ZA PODEŠAVANJE PST-3

  Sidro se kači za vrata tako što se veći kockasti deo prebaci preko vrha a drugi deo sidra koji je traka ide do vas, a zatim se vrata zatvore. Traka sa rukohvatom se zatim kaci pomoću karabinjera (metalne kopče) za trakasti deo sidra. Tako imate potpuno stabilne i pričvršćene suspenzione trake za vaš trening u stanu.

  Kada je u pitanju kačenje na granu, kuku ili šipku, tu se koristi traka koja se obmota oko dela za koji kačimo i pričvrsti kopčom (karabinjerom) koja je na jednom kraju za drugi deo te iste trake koja ima prorez. Deo sa rukohvatom koji takodje ima kopču na svom kraju kačimo za traku koju smo obmotali oko šipke ili grane.

  Podešavanjem dužine traka vežbanje se vrlo lako prilagođava trenutnoj formi snage i izdržljivosti ili pak planiranom intenzitetu vežbanja. Zahvaljujući maloj težini i veličini sa ovim rekvizitom možete da vežbate bukvalno bilo gde, u teretani, kod kuće ili na otvorenom.

  PREDLOG VEŽBI SA PST-3

  Sa ovim trakama možete uraditi veliki broj vežbi. Jedna od najčešćih je obrnuto vešanje, gde ste licem okrenuti prema plafonu sa ispruženim rukama, stisnutim "core"-om i gluteusom. U ovom položaju treba da se povučete rukama dok se lopatice ne spoje i ne savijete skroz ruke u laktu. Ovo je primarno vežba za leđa, trapez, zadnje rame i biceps. Druga vežba koja se najčešće radi je sklek na ovim trakama. U ovom slučaju lice je okrenuti prema podu. Suština je slična kao redovan sklek samo što se sad držimo za rukohvat i zbog svoje nestabilnosti dodatno opterećujemo mišiće grudi i jačamo sam rameni zglob.

  Sidro se kači za vrata tako što se veći kockasti deo prebaci preko vrha a drugi deo sidra koji je traka ide do vas, a zatim se vrata zatvore. Traka sa rukohvatom se zatim kaci pomoću karabinjera za trakasti deo sidra.

  Komplet za funkcionalni trening sa suspenzionim trakama, za vežbe snage i izdržljivosti celog tela, u teretani, kod kuće ili na otvorenom. Jedan od najpopularnijih vidova treninga i profesionalaca i rekreativaca.

  Preporučujemo da pogledate

  Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

  Remind me later

  Thank you! Please check your email inbox to confirm.

  Oops! Notifications are disabled.