Sebamed

Nemački dermatolog Dr. Heinz Maurer osnovao je Sebamed 1967. godine. Dr. Maurer je ispitujući kožu ustanovio da njena površina ima zaštitni sloj koji je štiti od spoljnih uticaja kao što su razna zagađenja, bakterije, hemijski oksidanti, UV zraci i radijacija. Na osnovu ispitivanja koja je sprovodio na pacijentima sa ekcemima i žrtvama rata, on je uvideo da klasični sapun ugrožava taj zaštitni sloj. Pre pojave Sebamed-a, pacijenti koji imaju ekcem nisu smeli da koriste sapun.

Sebamed je jedan od vodećih svetskih brendova u kategoriji medicinske kozmetike – kozmetike sa posebnom namenom. Zaštitni površinski sloj kože ima blago kiselu pH vrednost 5.5. Kao odgovor na ovaj podatak, Dr. Maurer je razvio prvi "sapun bez sapuna", koji ima 5.5 pH vrednost i time ne ugrožava zaštitni sloj kože. Sebamed sapun je prvi prozvod za negu kože na svetu koji sadrži adekvatan pH balans potreban našoj koži da bude zdrava.

Sebamed proizvodi su ekstremno blagi i bez alergena, izuzetno pogodni za osetljivu kožu. Pomažu prirodno izlečenje problematične kože. Vrhunska tehnologija proizvodnje i rigorozna kontrola kvaliteta garantuju optimalnu sigurnost dermatološki testiranih Sebamed preparata i krema za sunčanje.

+ Saznaj više - Zatvori

rezultati 1-20 od 38

Set Descending Direction
Page
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.