Lakovi za nokte i gel lakovi

Izaberite savršenu nijansu najkvalitetnijih lakova za nokte koji se brzo suše, neguju nokatnu ploču i doprinose njenoj otpornosti na spoljašnje uticaje.
Bourjois ima dve linije 1 Seconde kao lak obogaćen silikonom i Dealthy Mix Clean & Vegan lak za nokte koji hrani i ojačava, a 70% je napravljen od prirodnih sastojaka.

Gel lak za nokte potražite među Deborah kolekcijom i Gel Effect bojama koje reflektuju svetlost poput ogledala, ali i 10 Days Long lak koji je postojan i dugo traje na rukama. Deborah polutrajni gel lak traje i do 21 dan, a obavezno probajte i tretmane 7u1 i ulje za nokte i zanoktice.

Max Factor Miracle Pure su 100% veganski, kao i Rimmel Kind&Free. Od brenda Rimmel  treba izdvojiti i liniju Super gel kao otporne lakove sa većom trajnošću i sjajnim bojama.
Savršeni lakovi za nokte se mogu pronaći i kod brenda Profusion sa setom od 3 gel laka za savršen manikir i u svom domu.

Posetite Dr. Max online prodavnicu jer smo za vas pripremili i akcije, a za najvernije kupce tu je i Loyalitu kartica. Uštedite kupujući.

+ Saznaj više - Zatvori

rezultati 1-20 od 172

Set Descending Direction
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.