Farbe za kosu

Kvalitetne farbe za kosu su deo ponude Dr. Max apoteka pa vas pozivamo da pogledate raznovrsnu ponudu i odaberete svoju nijansu.

Želimo da naši kupci dobiju samo najbolje pa zastupamo prodaju L’Oreal, Biokap i Phyto boja za kosu, brendovi koji su dokazali da imaju profesionalne farbe za kosu sa vrhunskom pokrivnom moći, odličnim bojenjem sedih, postojanom bojom i sa minimalnim ispiranjem. Zato vam i nudimo njihove najkvalitetnije proizvode, vaše je samo da odaberete željenu boju za kosu

Za osetljivu kožu glave i alergije tu su i farbe za bojenje kose bez amonijaka koje uz drugačiji sastav postižu odličan rezultat. I one savršeno pokrivaju sede, a daju i sjajnu boju koja je postojana.

Cene su među najpovoljnijima, a da bi osigurali vašu uštedu uvek su tu i proizvodi na akciji, popustima ili sniženim cenama na veći broj odabranih preparata pa ćete sigurno imati najpovoljniju kupovinu u našoj online Dr. Max apoteci. 

Raspitajte se i za Lojality card koja će vam doneti popust na proizvode koji su među najtraženijima pa će vam doneti popuste i još povoljniju kupovinu. 

+ Saznaj više - Zatvori

rezultati 1-20 od 64

Set Descending Direction
Page
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.