Kreme za bubuljice

Usled pojačanog lučenja sebuma masna koža lica se sjaji, stvaraju se proširene pore, a ako se ne neguje na odgovarajući način nastaju i akne, mitiseri i bubuljice. Ne pribegavajte neproverenim rešenjima i negujte kožu adekvatnom kremom protiv bubuljica. 

Kod nas ćete pronaći preparate koji su zlatni standard u nezi, a samo neki od brendova koje zastupamo su: Noreva, Uriage, A-derma, Burra Active, CeraVe, i ostale.

Krema za mitisere i bubuljice ima za cilj da hidrira kožu, donese joj vitamine, reguliše proizvodnju sebuma uz pomoć voćnih kiselina, a da se ujedno i lako upije. Bilo da vam treba krema za bubuljice za tinejdžere ili za odrasle, kreme za akne i proširene pore…. 

U Dr. Max online apoteci vas čeka najbolja krema za bubuljice, uz uvek prisutan popust i mnoge podvrste.
Ne treba zaboraviti ni činjenicu da mnogi pate od raznih bubuljica na telu pa vam predlažemo da potražite i posebne kreme za bubuljice na leđima, ali i efikasne kreme za bubuljice na zadnjici. Dobri preparati će trajno rešiti problem.

I za najteža stanja imamo pravo rešenje. Kreme za isušivanje bubuljica će zaustaviti postojeće upale i doprineti oporavku kože, a kreme za mitisere sa voćnim kiselinama, cinkom, vitaminima i biljnim ekstraktima pomoću da pore ostanu čiste, a crne tačkice ređe.

Bilo da vam treba odgovarajuća krema za bubuljice na licu ili na telu, da uz akne i mitisere imate i masnu kožu koja je sklona i drugim problemima… preparati za negu u našoj apoteci donose rešenje.

Kupite ih svog doma, uz pomoć online apoteke!

+ Saznaj više - Zatvori

(12 proizvoda)

Set Descending Direction
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.