ReviHair®

Naša misija je zdrava i snažna kosa. Zato smo razvili kompletnu negu za kosu Skinexpert by Dr. Max® Revihair®, koja se fokusira ne samo na jačanje strukture kose već i na stimulaciju kože glave i korena kose.

KVALITET OD SKINEXPERT BY DR. MAX®

ReviHair® je dizajniran da podstakne rast i regeneraciju kose. Svako od nas prosečno ima između 75,000 do 150,000 dlaka. I normalno je da se izgubi između 70 i 100 dlaka dnevno kao deo normalnog ciklusa rasta kose. Međutim, ako počnete da gubite više od 100 dlaka dnevno promene mogu postati vidljive – više kose na češlju prilikom kupanja ili na jastuku. Pojačano gubljenje kose ima više uzroka, uključujući faktore kao što su stres, genetika, hormonske promene, starost, zdravstveno stanje i stil života. Od najveće važnosti je otkriti uzrok pojačanog gubitka kose i započeti pravu negu.

ISTRAŽITE KOMPLETNU NEGU

PROIZVODI ZA KOSU

ReviHair® linija se sastoji od 4 proizvoda koji su pogodni za sve tipove kose. Svi proizvodi sadrže aktivne sastojke Redensyl® i/ili FiberHance™ koji neguju kosu i kožu glave, a istovremeno pomažu prirodni ciklus rasta kose.

DODACI ISHRANE

Linija ReviHair® sadrži i dodatke ishrane. Kapsule sadrže jedinstvenu kombinaciju visokih koncentracija aminokiselina, ekstrakta preslice i kompleks vitamina i minerala.

Komponenta Redensyl® utiče na folikule kose i kožu glave svojom dokazano efikasnom formulom, kombinujući dva patentirana molekula: dihidrokvercetin glukozid (DHKG) dobijen iz drveta evropskog ariša i epigalokatehin galat (EGCG2) koji se nalazi u listovima kineskog čaja. Ove komponente deluju protiv gubitka kose posebno ciljajući matične ćelije folikula dlake, koje su ključne za rast nove kose. Supstanca takođe ima umirujući efekat na kožu glave. Kofein dopunjuje efekte Redensyl®-a tako što stimuliše folikule dlake i podstiče cirkulaciju krvi u koži glave. Biotin i nikotinamid pomažu u obnavljanju keratina, esencijalnog proteina za kosu i kožu glave.

Na vidljivi deo kose utiče komponenta FiberHance™. Ovaj inovativni patentirani sastojak deluje na strukturu kose iznutra. To je mali molekul sa jedinstvenom hemijskom strukturom i svojstvima koja mu omogućavaju da prodre duboko u korteks kose. Ovde formira veze sa postojećom strukturom keratina (dvostruki efekat), jačajući i zaptujući unutrašnju strukturu vlakana kose, značajno smanjujući njihovo lomljenje. Pantenol i hidrolizovani keratin pomažu u jačanju i regeneraciji oštećene kose. Betain povećava zadržavanje vode u vlaknima kose, zaglađuje površinu kose i olakšava raspetljavanje. Kosa postaje hidrirana i sjajna.

O BRENDU SKINEXPERT BY DR.MAX®

Brend Skinexpert by Dr. Max® ima nekoliko kozmetičkih linija u svom portfoliju, od kojih svaka odgovara individualnim potrebama. Upoznajte ih izbliza, iskusite njihov kvalitet i priuštite sebi vrhunsku negu koju vaše telo zaslužuje

Filteri
Shopping Options
Kategorija
  • Dr.Max proizvodi
  • Zdravlje
  • Lepota
  • Akcije

rezultati 1-20 od 26

Set Descending Direction
Page
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.