Sprejevi za nos i kapi

Kapi za nos su nezaobilazni saveznik u borbi protiv prehlade i zapušenih sinusa. U našoj ponudi imamo veliki izbor sprejeva za nos, kako za otpušavanje sinusa, tako i za alergije. Pored preparata za odrasle, u ponudi imamo i kapi za nos za decu i bebe. Iz punude izdvajamo Propomucil sprej za nos i Marisol sprej za nos. Poručite online preko našeg sajta, nudimo veoma pristupačne cene!

Savremene kapi za nos se pakuju u bočice pod pritiskom tako da tečnost dosegne udaljene nazalne puteve i brzo donese olakšanje.
Sprej za sinuse se najviše traži tokom zimskog perioda, a kod nas ćete pronaći prirodne kapi za nos koji su savršene za ublažavanje tegoba. Propolis, eterična ulja nane i eukaliptusa će smanjiti pritisak u sluznicama, a samim tim i bol .

Uz kapi za sinuse i drugu medicinsku terapiju svi simptomi će biti blaži.
U zavisnosti od uzroka lekar može propisati i antibiotske kapi za nos ako su bakterije u nosu najveći problem, ali i sprej za nos za alergiju koji smanjuje nadražajno kijanje i suzenje očiju.

Marisol sprej je sprej za nos sa morskom vodom, ali nije jedini pa odaberite i ostale proizvode, i pronađite kapi za nos za decu.

Imamo uvek spremne akcije i popuste i kada su u pitanju kapi za nos cena je povoljna i svima dostupna. Uz redovnu primenu sve tegobe će postati prošlost.

+ Saznaj više - Zatvori

10 Rezultata

Set Descending Direction
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.