Kreme za vene

Umorne noge, otoci, osećaj težine u nogama i proširene vene su stanje koje se javljaju i kod žena i kod muškaraca, i u mlađem i u starijem dobu. Promene na venama i krvnim sudovima na nogama zahteva pregled kod lekara. U ovim slučajevima kreme za vene na nogama zasigurno pomažu da se simptomi ublaže, a situacija značajno popravi. Izaberite naše kreme za vene i reagujte na pravi način.

Krauterhof, Pharmanova, BioTeo…su samo neki od brendova u Dr. Max online apoteci i olakšajte promene koje su nastale. Nekada su potrebne kreme za cirkulaciju, nekada krema za kapilare, ali je olakšanje zagarantovano uz sve kreme za cirkulaciju koje nudimo.

Krema za vene i kapilare na nogama imaju kombinovano dejstvo i brojne prirodne sastojke koji deluju i kod poremećaja venske cirkulacije, ali i kod povrede mekih tkiva kao što je otok, modrice, bolovi, težina u nogama i parastezije.

Probajte i kreme za kapilare na nogama koje su tu da kožu hlade i umiruju da bi i kapilari bili manje vidljivi ili da bi se sprečio nastanak novih. Pomozite svojim nogama i olakšajte trenutne tegobe.
Pored kreme za proširene vene predlažemo vam i da pogledate ostalu ponudu naše apoteke i odaberete sve neophodno po veoma povoljnim cenama.

+ Saznaj više - Zatvori

5 Rezultata

Set Descending Direction
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.