Tablete za bolove u zglobovima i mišićima

Dr. Max apoteke nude različite tablete za bolove u kostima, zglobovima i mekim tkivima koje mogu da budu prateći deo terapije ili dovoljne kao samostalan vid lečenja.
U širokoj ponudi ćete pronaći tablete za bol u nogama, tablete za upalu mišića, tablete za išijas i tablete za bol u ramenu i drugim zglobovima.

Vitaminski kompleksi, kalcijum, hijaluron, kolagen, kurkuma su sastavni deo mnogih proizvoda jer vraćaju normalnu funkciju našem telu, smanjuju upalu i oslobađaju od bola.
Redovnom upotrebom se stanje znatno popravlja, a ako se sa suplementacijom krene na vreme ovo može biti i odlična prevencija povreda i bolnih stanja.

Terranova, ESI, Bioclinica, Vitalis, AbelaPharm…su neki od proizvođača koji će doneti olakšanje i pravo su rešenje za bolna stanja. Odaberite da li vam trebaju tablete za bolove u mišićima, tablete za išijas i druge upale nerava, tablete za bol u zglobovima ili nogama… naša apoteka ima brojne preparate koji vam mogu olakšati tegobe.

Proverite i druge proizvode kao što su kreme za vene i gelovi, i kreme za stopala jer mogu da doprinesu bržem oporavku i smanjenju tegoba.

Konsultujte se i sa našim farmaceutima pa ćete napraviti pravi izbor i odabrati tablete za bolove koji vam odgovaraju u potpunosti.
Sve što vam je potrebno kupite po najpovoljnijim cenama u našij online apoteci. 

+ Saznaj više - Zatvori

rezultati 1-20 od 27

Set Descending Direction
Page
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.