Nadutost

Nadutost je česta pojava kod mnogih osoba, bez obzira na pol i može biti uzrokovana različitim faktorima. U ponudi imamo veliki broj preparat za umirivanje nadutisti i gasova. Tablete protiv nadutosti stomaka su efikasno sredstvo koje pomaže u smanjenu gasova i osećaja nadutosti. Ovi preparati ciljaju uzrok nadutosti, pomažući u olakšavanju simptoma i poboljšavajući celokupno varenje.

Dijetetski suplementi poput probiotika za nadutost sadrže žive bakterijske kulture. Ove bakterije pomažu u uspostavljanju ravnoteže crevne flore. Iz ponude izdvajamo Flobian, kao jedan od najprodavanijih probiotika za ovaj tip tegoba.
Probiotici protiv gasova sadrže specifične sojeve bakterija, kao što su Lactobacillus i Bifidobacterium, koji su poznati po svojoj sposobnosti da smanje proizvodnju gasova u crevima. One razgrađuju određene namirnice koje su teške za varenje i koje mogu uzrokovati proizvodnju gasova i nadutosti. U našoj online apoteci možete kupiti i ostale probiotike, kao i probiotike i tablete za proliv.

+ Saznaj više - Zatvori

rezultati 1-20 od 31

Set Descending Direction
Page
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.