Vichy Laboratoires

Vichy Laboratories je francuski dermokozmetički brend, čija ekspertiza se proteže na mnoštvo kategorija koje obuhvaćaju njegu kože, higijenu, šminku, zaštitu od sunca i njegu kose. Brend je 1931. godine osnovao Dr. Haller, dermatolog koji je otkrio pozitivno djelovanje vulkanske vode Vichy na kožu. Prepoznata po svojoj sposobnosti obnavljanja i jačanja zaštitne barijere kože, ova mineralno obogaćena voda je osnova Vichyjeve vizije dermokozmetike: stavljanje učinkovitosti i sigurnosti u prvi plan svih naših formulacija te posvećivanje naših istraživanja i inovacija za poboljšanje vidljivih zdravih znakova kože u svakom stadiju njihova života. Formulacije sadrže strogu selekciju dermatoloških referentnih aktivnih sastojaka isključivo prirodnog podrijetla, uz dubinsko djelovanje i snažan učinak na kožu.

Ono što izdvaja Vichy dermokozmetičke preparate je činjenica da su napravljeni sa moćnom Vichy termalnom vodom. Zahvaljujući njenom dokazanom blagotvornom dejstvu Vichy brend je postao sinonim za kvalitet. Primena savremenih medicinskih istraživanja i prilagođavanje ovih rezultata specifičnostima tipova kože doveli su do toga da Vichy kozmetika u svojoj paleti proizvoda (Vichy Aqualia Thermal, Vichy Minéral 89, Vichy Collagen specialista, Vichy Homme…) ima preparate koji svakoj ženi i muškarcu mogu da pomognu da ostvare željene rezultate bez obzira na tip kože koji ima. Izdvajamo Vichy Capital Soleil SPF 50, kao odličnu zaštitu kože od sunca.

Istorijat Vichy kozmetičkih proizvoda

Još davne 1931. godine, dr Heller koji je bio direktor u jednom od termalnih centara u Višiju u Francuskoj, je otkrio terapetuska dejstva termalne vode iz ovog centra. U pitanju je specijalna voda koja duguje svoja svojstva vulkanskom okruženju odakle je potekla. Ova jedinstvena kombinacija preko 15 minerala i antioksidanasa umiruje upale, uvečava kvalitet i poboljšava teksturu kože.

Od tada pa do danas, Vichy Laboratories stalno usavršavaju i uvode nove proizvode bazirane na ovoj osnovi. Vichy preparati umiruju, osnažuju, hidridaju i štite kožu vraćajući joj mladalački izgled, energiju i zdrav izgled.

+ Saznaj više - Zatvori

rezultati 1-20 od 100

Set Descending Direction
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.