Vichy Capital Soleil

Vichy kozmetika se zasniva na jedinstvenoj primeni vulkanske vode Vichy Capital Soleil u svojim preparatima koji kombinuju prirodu sa medicinom. Tako je nastala i linija Vichy krema za sunčanje, ali i mnogi drugi preparati za negu tokom i nakon izlaganja suncu.

U okviru Vichy Capital Soleil SPF 50 nalazi se najveći broj proizvoda koji su dizajnirani za decu i odrasle, za negu kože lica ili kože tela. Preparati dolaze kao standardne kreme, emulzije, sprejevi, fluidi… Sa Vichy SPF 50 ste sasvim sigurni da je koža zaštićena i negovana na pravi način.

Probajte i posebne Capital Soleil Anti Age spf 50+ kreme za sprečavanje nastanka bora, ali i Anti-Dark spots preparata koji ujednačavaju ten. Ne treba zaboraviti ni baršunastu kremu za lice, ali ni UV fluid protiv starenja sa nemasnim tragom pa je idealan za nanošenje svaki put pre izlaska napolje.

Postoji i nekoliko proizvoda iz Vichy Capital Soleil SPF 30 linije pa proučite osobine i odaberite preparat koji najbolje odgovara vašoj koži i potrebama zaštite.

Vichy nudi i nekoliko preparata koji neguju kožu nakon sunčanja pa izaberite balsame, emulzije, mleka…i potrudite se da umirite iritiranu kožu na pravi način jer će tako nestati sve promene.

U našoj online apoteci ćete pronaći i popuste na pojedine proizvode, ali i posebne cene u okviru Lojaliti kartice za naše najlojalnije kupce. 

Neka Dr. Max bude i vaša porodična apoteka!

+ Saznaj više - Zatvori

19 Rezultata

Set Descending Direction
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.