Eucerin SUN kreme za sunčanje

Eucerin Sun Protection linija nalazi se u vrhu kozmetike koja služi za zaštitu kože od sunca. Pouzdani proizvodi sa visokom zaštitom i povoljnim cenama je nešto što izdvaja Eucerin kreme za sunčanje pa ih zato i nudimo u Dr. Max apoteci.

Ove kreme se prilagođavaju tipu kože i zahtevima za zaštitu. U okviru linije se nalaze posebni preparati za najmlađe, ali i za posebnu zaštitu lica, tonirane kreme, tonirani fluidi i uljane verzije. Zato ovo jeste kozmetika za čitavu porodicu i sve potrebe. 

Potražite Eucerin SPF 50 i zaštite se na najbolji način. 
U okviru Eucerin SPF za lice nude se lagane formule, brzo upijajuće i hidrirajuće pa ne služe samo za zaštitu od sunca, već i negu kože lica. 

Izaberite Eucerin SPF 50 za lice i izbegnite pojavu hiperpigmentacije, bore i isušivanje kože. Zaštita je odlična, dugotrajna i lagana, a preparati su posebno koncipirani da se nanose na sve ili na pojedine tipove kože pa pročitajte savete ili zatražite online podršku tokom kupovine preko interneta.

Vodootporne kreme su traženije tokom letnjeg perioda, a imamo i posebne Eucerin SPF za decu, koja ima faktor zaštite 50+, lako se nanosi, pruža vodootpornost i prija osetljivoj koži.
Za osobe koje imaju tamniji ten tu je i linija Eucerin SPF 30 za lice i telo pa odaberite nešto niži faktor koji takođe pruža vrhunsku zaštitu.

Sprečite alergiju na sunce, oštećenje kože i trajne promene uz pomoć odgovarajuće zaštite koja se nanosi tokom čitave godine. Eucerin Sun Protection vam može pomoći u tome.

+ Saznaj više - Zatvori

16 Rezultata

Set Descending Direction
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.