Bioderma Photoderm kreme za sunčanje

Bioderna SPF iz linije Photoderm se stara da koža ne pretrpi nikakve trajne promene tokom izlaganja suncu, sprečava pojavu alergija, crvenila, hiperpigmentacije, isušivanja kože i pojave bora.
U Dr. Max apotekama nudimo vam različite proizvode iz linje Bioderma za sunčanje koji su idealni za lice, telo i različite periode godine. odaberite zaštitu za sebe i svoju porodicu u okviru ove linije.

Bioderma Photoderm SPF 50 donosi proizvode koji odlično štite kožu lica i tela, lako se upijaju, neki su vodootporni, a neki posebno prilagođeni osetljivoj koži najmlađih.
Pored visoke mineralne UVA i UVB zaštite, Bioderma SPF 50 donosi i pravilnu negu kože pa će se ona negovati sa svakim nanošenjem i biti primetno lepša, sa manje nesavršenosti posle redovne upotrebe.

U okviru visoke zaštite su i Pediatrics kreme koja je pogodna za atopičnu kožu i decu od 0 do 36 meseci. Zaštite dete sa kremama koje su preporučene od strane dermatologa i imaju klinički dokazanu efikasnost.

Uz visok SPF faktor postoji i nekoliko krema i fluida Bioderma SPF 30 koji odgovaraju koži koja je već poprimila boju ili za izlaganje suncu tokom perioda godine kada zračenje nije visoko. Pratite preporuke i odaberite jedan od preparata iz ove linije.
U

našim online apotekama možete pronaći ove i druge proizvode koji imaju povoljne cene, a za najtraženije vrste smo spremili i posebne popuste tako da sve potrebno kupite što jeftinije.
Mi vam toplo preporučujemo Bioderma Photoderm liniju za negu kože tokom i nakon izlaganja suncu.

+ Saznaj više - Zatvori

16 Rezultata

Set Descending Direction
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.