HYALURON ACTIV B3 – Inovacija koja deluje na uzrok starenja

HYALURON ACTIV B3 – Inovacija koja deluje na uzrok starenja

Starenje je prirodan proces kroz koji prolazimo svi zajedno sa svojom kožom. Savremen način života, stres, UV zračenje i zagađenje okoline ostavljaju vidljive tragove na našoj koži. Takođe, s godinama ćelije u našoj koži gube sposobnost da se obnavljaju i proizvode manje ključnih supstanci koje doprinose mladalačkom izgledu kože kao što su hijaluronska kiselina i kolagen. Ćelije stare i time se se dodatno ubrzava proces starenja kože.

Zato je tim stručnjaka laboratorije Pierre Fabre u saradnji sa profesorom Žan Markom Lemaitreom, svetski priznatim stručnjakom iz oblasti anti aginga, nakon dugogodišnjeg istraživanja lansirao ekskluzivnu i moćnu kombinaciju aktivnih sastojaka, zahvaljujući kojoj Hyaluron ACTIV B3 linija produžava životni vek ćelija i usporava proces starenja. Ova izvanredna linija kombinuje moć čiste hijaluronske kiseline i 6% niacinamida kako bi vam pružila snažnu i efikasnu negu kože, čime se produžava mladoliki izgled.

Jedan od najboljih načina da osigurate da vaša koža bude hidrirana jeste da svakodnevno unosite dovoljne količine vode. Odrasla osoba dnevno treba da popije između litar ipo i dve litre vode, najbolje u malim obrocima tokom celog dana, čime se izbegava osećaj žeđi. U trenutku kada osetimo žeđ naš organizam je već dehidriran, baš kao i naša koža. A kada jednom nastane dehidracija, potrebno je mnogo vremena kako bi se ponovo uspostavila ravnoteža. Voda je neophodna za održavanje hidratacije kože kako iznutra tako i spolja, ali nije uvek dovoljna. Zato je potrebno da koristite hidratantne proizvoda koji mogu pomoći da se zadrži vlaga i obezbedi dodatna hidratacija kože. Ako imate dehidriranu osetljivu kožu, izaberite proizvode za negu kože sa minimalnim brojem sastojaka, jer to može pomoći u smanjenju rizika od iritacije. Izbegavajte proizvode sa jakim hemikalijama, mirisima i konzervansima, koji mogu dodatno da isuše kožu i pogoršaju osetljivost.

Hyaluron ACTIV B3 linija proizvoda nudi vam sve što vam je potrebno za kompletnu rutinu anti aging nege kože. U ponudi je Hyaluron ACTIV B3 krema za obnovu ćelija, baršunaste teksture nežnog mirisa zahvaljujući kojoj je koža već nakon prvog nanošenja zategnuta, zaglađena i blistava, a nakon 15 dana regenerisana i čvršća, a bore su smanjene. Odlična je podloga za šminku. Hyaluron ACTIV B3 serum zahvaljujući svojoj minimalističkoj formuli koja sadrži svega osam sastojaka pogodan je i za područje oko očiju. Za noć naša preporuka je Hyaluron ACTIV B3 multi intenzivna noćna krema , formula sa hijaluronskom kiselinom, niacinamidom i retinalom, nežne mirisne teksture koja pruža prijatan osećaj na koži bez masnog traga. Hyaluron ACTIV B3 Trostruko korektivna krema za područje oko očiju - gel kremaste teksture ispunjava bore i zaglađuje kožu oko očiju, smanjuje otečenost i tamne krugove (podočnjake). Ovaj proizvod je pogodan i za područje oko usana i dobra je podloga za šminku.

Preuzmite kontrolu nad svojom kožom i osvežite svoj izgled uz Hyaluron ACTIV B3 liniju proizvoda. Neka vaša koža zasija mladalačkim sjajem, dok se bore postepeno smanjuju. Ova revolucionarna formulacija pruža vam priliku da se osećate sigurno i lepo u svojoj koži. Prepustite se snazi čiste hijaluronske kiseline i 6% niacinamida i ostetite transformaciju već nakon 15 dana!



Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.