Skinexpert DR.MAX ReviHair®: Sveobuhvatna nega protiv opadanja kose

Skinexpert DR.MAX ReviHair®: Sveobuhvatna nega protiv opadanja kose

Da li imate probleme sa kosom? Da li se razmišljate o uzrocima koji vam prave problem sa kosom? Kosa ne izgleda onako kako biste vi želeli? U tom slučaju zaboravite na obične šampone i isprobajte dermokozmetiku za kosu, koja će zahvaljujući sadržaju posebno odabranih aktivnih sastojaka pomoći da vaša kosa ponovo bude lepa i jaka. Ulaganje u kvalitet se uvek isplati – čak i kada je u pitanju nega kose. Upoznajte novu liniju skinexpert BY DR.MAX ReviHair® za negu kose.

Muči vas tanka, masna i lomljiva kosa?

Kosa može da nas muči na razne načine – bez sjaja je, suviše tanka, masna, lomljiva, prerano sedi, kovrdža se, naelektrisana je... Ali najozbiljniji problem je opadanje kose. Prekomerno opadanje kose može da utiče na sve nas – muškarce i žene - u različitim godinama života. Ovo je veliki problem - ćelavost je noćna mora za mnoge od nas.

Patentiran sastav

U slučaju gubitka kose, prevencija je na prvom mestu. Neophodno je izabrati dermokozmetičke proizvode i dodatke ishrani koji efikasno deluju na uzrok problema. Ti proizvodi imaju kvalitetan i nežan sastav i kada se pravilno koriste, poboljšavaju kvalitet kose i smanjuju i sprečavaju opadanja kose. A upravo to je skinexpert BY DR.MAX ReviHair® linija. ReviHair® portfolio sadrži sve što je potrebno za sveobuhvatnu negu kose – šampon, tonik, balzam i masku. Ovo su jedinstveni preparati sa patentiranim sastavom pogodnim za sve tipove kose. Proizvodi skinexpert BY DR.MAX ReviHair® linije takođe će vas osvojiti svojim jedinstvenim mirisom zelenog čaja i egzotičnog ulja moringe.

skinexpert BY DR.MAX ReviHair® šampon, 200 ml

Osnova za negu oslabljene kose je šampon koji deluje duboko u korenu kose, namenjen je nezi kose koja opada i podstiče rast i regeneraciju. ReviHair® šampon smanjuje gubitak i lomljivost kose, jača unutrašnju strukturu vlakana kose i regeneriše je. Zahvaljujući sadržaju patentiranih komponenti Redensil® i FiberHance™ sa jedinstvenim mehanizmom delovanja, direktno utiče na strukturu kose. Redensil® ima ciljano dejstvo na matične ćelije koje su važne za rast nove kose. Redensil® takođe ima umirujući efekat na kožu glave. FiberHance™ jača unutrašnju strukturu vlakana kose i na taj način značajno smanjuje njihovu lomljivost. Šampon je dodatno obogaćen kofeinom koji doprinosi boljoj cirkulaciji krvi u vlasištu, kao i pantenolom i hidrolizovanim keratinom za regeneraciju i jačanje kose. Sadrži glicin, aminokiselinu koja je prirodni deo keratina.

skinexpert BY DR.MAX ReviHair® tonik, 100 ml

Za maksimum u borbi protiv opadanja kose, uz redovno pranje kose ReviHair® šamponom, koristite i ReviHair® Tonik. Sadrži iste sastojke kao i šampon, ali u koncentrovanom obliku. Najvažnija za borbu protiv opadanja kose je jedinstvena, naučno dokazana aktivna supstanca Redensil® koja se u toniku nalazi u koncentraciji od 3%. Utiče na smanjenje gubitka kose i njenu lomljivost. Umiruje iritiranu kožu glave.

skinexpert BY DR.MAX ReviHair® balzam, 200 ml

Ako se vaša kosa teško češlja nakon pranja i plašite se da će u četki biti puna otpalih dlaka, ReviHair® šampon i ReviHair® balzam idu ruku pod ruku. Kombinacija ova dva preparata trebalo bi da postane vaša uobičajena rutina. ReviHair® balzam jača unutrašnju strukturu vlakana kose, zaglađuje površinu kose i olakšava raščešljavanje. Aktivna supstanca betain obezbeđuje kosi savršenu hidrataciju i blistav sjaj. Pored toga, štiti kosu od toplotnog oštećenja od fena za kosu, pegle za kosu, a takođe pomaže u održavanju boje kod farbane kose. ReviHair® balzam takođe sadrži patentirani sastojak FiberHance™ koji obezbeđuje regeneraciju suve, oslabljene i lomljive kose.

skinexpert BY DR.MAX ReviHair® maska za kosu, 200 ml

Želja skoro svih nas je da imamo savršenu, lepu, gustu i sjajnu kosu. Skinexpert by Dr.Max donosi rešenje u vidu hranljive maske - ReviHair® maske, koja kosi daje pravi osećaj opuštenosti. Jedinstveni sastav ReviHair® maske pruža dodatnu regeneraciju za suvu, oslabljenu i lomljivu kosu zahvaljujući bogatom sastavu kompleksa aktivnih supstanci FiberHance™, betaina i hidrolizovanog keratina.

skinekpert BY DR.MAX ReviHair® – specijalista za negu oslabljene i proređene kose

Upotreba ReviHair® proizvoda nije komplikovana, pogledajte jednostavnu šemu.

ReviHair® šampon

Koristite svaki dan ili u skladu sa vašom rutinom u nezi kose.

ReviHair® balzam

Koristite nakon pranja sa ReviHair šamponom.

ReviHair® maska

Koristite jednom nedeljno nakon ReviHair šampona, preskočite ReviHair regenerator i završite negu sa ReviHair tonikom.

ReviHair® tonik

Koristite svakodnevno na vlažnoj ili suvoj koži glave.



Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.