XeraCalm NUTRITION - za suvu kožu cele porodice

XeraCalm NUTRITION - za suvu kožu cele porodice

Novo u brendu Eau Thermale Avene: XeraCalm Nutrition linija - saveznik suve kože. Osetite čaroliju hidratacije sa ovom linijom! Zaboravite na osećaj suvoće i nelagodnosti. Za sve članove porodice ovi proizvodi su pravi blagoslov.

XeraCalm NUTRITION proizvodi hrane i hidriraju kožu trenutno i do 48 sati. Formule su sastavljene od 95% do 99% sastojaka prirodnog porekla i poštuju zdravlje vaše kože. Inovativne teksture omogućavaju brzo nanošenje za brzo oblačenje. Idealna za malu decu i odrasle, XeraCalm NUTRITION rutina za suvu kožu kombinuje efikasnost, praktičnost i prirodnost.


Proizvodi su obogaćeni prirodnim sastojcima koji hrane i obnavljaju kožu, ostavljajući je mekom i baršunastom. Ulje čička stimuliše sintezu ceramida, lipida prirodno prisutnih u koži, koji pomažu u stvaranju kožne barijere i održavanju kože hidriranom. U kombinaciji sa niacinamidom, koji stimuliše sintezu ceramida i jača funkciju barijere, XeraCalm NUTRITION proizvodi deluju brzo i dugotrajno.


XeraCalm NUTRITION Hidrirajući balzam

Obnavlja, hrani i umiruje kožu, a svakodnevni život čini jednostavnijim. 95% sastojaka prirodnog porekla.

XeraCalm NUTRITION krema za tuširanje

Nežno uklanja nečistoće, štiti i obnavlja osetljivu kožu. 99% sastojaka je prirodnog porekla. Obogaćena hranjivim sastojcima, ova krema za tuširanje nežno čisti i umiruje osećaj zatezanja i kod najosetljivije kože. Bez sapuna i neutralne ph, pogodno čak i za bebe od 1. meseca.

XeraCalm NUTRITION Hidrirajuće mleko

Hidrirajuća nega namenjena suvoj koži, nežnog mirisa, smanjuje zategnutost kože. Zahvaljujući svom triju umirujućih i hranjivih aktivnih sastojaka, ulju čička, niacinamidu i Avène termalnoj izvorskoj vodi, trenutno obavija kožu velom mekoće.


Za najmlađe članove porodice, dovoljno nežni i efikasni proizvodi. Za odrasle, luksuz koji zaslužujete.





Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.