NOVALAC - Bravo mama, uspela si!

NOVALAC - Bravo mama, uspela si!

Biraš pravilan rast i razvoj svoje bebe od prvog dana time što biraš Novalac!


Novalac mlečne formule se odlikuju visokim kvalitetom, visokim stepenom bezbednosti u čitavom procesu proizvodnje i klinički dokazanom efikasnošću.


Imunitet kod dece je važan ne samo sa dolaskom jeseni i hladnijeg vremena, već tokom čitave godine. Deca se svakodnevno uče zdravim navikama, a to im pomaže da se što ređe susretnu sa zdravstvenim problemima, od onih najlakših do ozbiljnih prehlada.


Svi sastojci koji se nalaze u adaptiranom mleku Novalac potiču iz izvora koji nisu genetski modifikovani.


Novalac paleta se sastoji od univerzalnih, prilagođenih i alergijskih formula.



Univerzalne formule su sličnog ukusa kao i majčino mleko, tako da je hranjenje olakšano, osim Novalaca 3 koje ima prijatan ukus vanile.


Sadrže sve potrebne sastojke za pravilan rast i razvoj odojčeta, dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga, svi neophodni vitamini I minerali, kao i maltodekstrini koji obezbeđuju dugotrajnu sitost odojčeta.



Prilagođene formule rešavaju najčešće gastrointestinalne tegobe sa kojima se susreće vaša beba i namenjene su za primenu od rođenja do navršene 1. godine:



Novalac ima rešenje i za bebe sa alergijama na proteine kravljeg mleka, a jedina formula na tržištu koja istovremeno rešava simptome alergije I bljuckanja je Novalac Allernova AR, koja se nalazi na listi RFZO.


Zanimljivosti:


Sve Novalac formule su istog ukusa, tako da je prelazak sa jedne na drugu formulu olakšani beba će lako prihvatiti!


Novalac ima istu liniju proizvodnje za sva svetska tržišta!


Da li si znala?


  • Novalac AC ima onoliku količinu laktoze koliki je metabolički kapacitet creva odojčeta, pa smanjuje stvaranje gasova, plač i razdražljivost.
  • Novalac AR ima kukuruzni skrob koji se zgušnjava tek u kontaktu sa želucem, formula je potpuno tečna u flašici i zato je hranjenje olakšano, a bljuckanje rešeno.
  • Novalac IT ima povećanu količinu laktoze I magnezijuma i tako obezbeđuje da stolica bude mekša.

Važno obaveštenje: Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.



www.novalac.rs



Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.