D vitamin

Vitamin D, poznat i kao "vitamin sunca", igra ključnu ulogu jačanju imuniteta i opšteg zdravstvenog stanja. Ovaj vitamin pomaže u apsorpciji kalcijuma i fosfora, što je ključno za očuvanje čvrstih kostiju i zuba. Pomaže u jačanju imunig sistema, doprinoseći tako boljoj odbrani od infekcija i smanjenju rizika od autoimunih bolesti, a utiče i na prevenciju hroničnih bolesti.

Vitamin D3 je važan za održavanje mišićne snage i funkcije, može imati ulogu u održavanju zdravlja pluća, a može može doprineti regulaciji nivoa insulina i pomoći u lećenju dijabetes. Ima antiinflamatorna svojstva.

U našoj ponudi je vitamin D3 u obliku spreja, kapi ili tableta, po veoma pristupačnim cenama, kao i Detrical 1000 i Detrical 2000.

 

 

Savetuje se uzimanje D vitamina, posebno kod osoba koje provode malo vremena na suncu ili imaju ograničen unos namirnica bogatih ovim vitaminom

Suplementi vitamina D se obično preporučuju uzimati jednom dnevno, idealno sa obrokom koji sadrži masti, jer je Vitamin D3 rastvorljiv u mastima. Vreme uzimanja može varirati, ali mnogi preferiraju uzimanje ujutru.

+ Saznaj više - Zatvori

rezultati 1-20 od 23

Set Descending Direction
Page
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.