Šumeće tablete

Jedan od najboljih načina za unošenje vitamina i supelemata jeste u obliku šumeće tablete. U Dr. Max apotekama ćete pronaći najpoznatije brendove kao što su Biofar, Bayer i mnogi drugi pa je izbor veliki i odgovara različitim potrebama.

Za iscrpljenost organizma tu su šumeće tablete sa kompleksom vitamina i minerala, po njih 12 i više, a među njima su Vitamini A, B, E, C, D, ali i minerali kao što je gvožđe, jod, kalcijum, magneziju, kao i multivitamin šumeće tablete. Sa samo jednom tabletom, svaki dan se unosi optimalna kombinacija nutrijenata.

Za posebne potrebe tu su i šumeće tablete sa kalcijumom i vitaminom D3, kombinacija cinka i selena, magnezijum, cink, C vitamin…kao posebni vitamini ili u kombinaciji za najbolje dejstvo u situacijama kada imate deficit vitamina i minerala.

Ovo je odličan način za pravilnu zaštitu organa za varenje jer su šumeće tablete za želudac odlične jer ga ne opterećuju i ne prave problem za digestivni trakt.
Preporučujemo vam da pogledate kompletnu ponudu i kupite sve na jednom mestu, kompletne vitamine u različitim oblicima, ali i druge preparate, dekorativnu kozmetiku i proizvode za negu.

Ako imate dileme, uvek možete potražiti savet od farmaceuta u nekoj od naših apoteka. Najbolja kombinacija vitamina i minerala će doneti najbolji rezultat, zaštiti želudac i pružiti najbolje vitaminske doze koje su neophodne našem organizmu.

+ Saznaj više - Zatvori

(27 proizvoda)

Set Descending Direction
Page
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.