Folna kiselina

Iako je dobro poznato da je folna kiselina za trudnice jako važna, reč je o vitaminu koji je važan za normalno funkcionisanje svakog od nas.
Folna kiselina je zapravo vitamin B9 koji ima važnu ulogu u stvaranju eritrocita, funkcionisanju mozga, ali i emocionalnom i mentalnom zdravlju. Zato vam predlažemo da izaberete tablete ili kapsule folne kiselina i tako unapredite svoje zdravlje.

U Dr. Max online apoteci imate najkvalitetnije izbore među brendovima BiVits, Folic Active, Maxmedica, Solgar….
Izaberite manja pakovanja od 30 ili 60 tableta ili veća pakovanja od 100 tableta.

Pored pripreme za začeće i korišćenja tokom trudnoće, folna kiselina se koristi i kod lečenja anemije, preporučuje se sportistima, starijim osobama, vegetarijancima…
Ako vas zanima i kako se pije folna kiselina naši farmaceuti će vam dati tačne informacije u zavisnosti od vrste leka, ali je najčešće dovoljna samo 1 tableta da se zadovolje sve potrebe.

Kod nas ne samo da imate raznovrsnu ponudu različitih vitamina, već vam omogućavamo i da sve proizvode kupite po sniženim cenama. I kada je u pitanju folna kiselina cene su povoljne, uz česte akcije i promotivne periode.

Potražite ovaj i druge vitamine, tu su i kombinacije sa drugim vitaminima iz B grupe, posebno sastavljenim vrstama za žene, sa tabletama koje imaju maksimalnu dozu folata…

Naša online trgovina je svima dostupna, 24 sata, 7 dana u nedelji. Donosimo vam raznovrsnu ponudu preparata za sve potrebe i sve uzraste.

+ Saznaj više - Zatvori

6 Rezultata

Set Descending Direction
po strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o akcijama i promocijama?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.